阳光石油网|石油技术交流|石油人论坛

欢迎注册

很想

慵懒

马上注册,下载丰富资料,享用更多功能,让你轻松玩转阳光石油论坛。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?欢迎注册

x
    很想念那年的秦皇岛的海,
    还有长城脚下那成群的羊,
    那粉落的桃花。。。
    很想念,
    京广线那一路的梧桐花,
    还有那火车驶进终点站的悸动心情。。。
    很想念,
    曾经陪我一起长大的流泪石,
    还有那落英缤纷的季节被我抛弃的内蒙古大草原。。。
    今天,
    韶关下雨了,
    却依然固执的喜欢这样烂雨霉糜的季节。
    很想不撑雨伞去对面森林公园路口,
    问问那棵灿烂的梧桐树“你,好吗?”。。

很想问问你‘敢不敢?’
    慵懒

:)

lz掉到记忆的长河里啦:P

我代表那颗梧桐树和你聊聊

姑娘

下雨的时候
    我是很开心的
    因为经历了寒冬之后
    我正饥渴呢
    也正萌发着生机

假如春天的时候没有雨水
    那么我将怎样继续生命呢

别担心
    我很好
    好的不得了

如果真的想我
    就来看我吧
    撑不撑伞不重要
    重要的是你想不想来

回答最后一个问题
    我敢
    慵懒

你敢干嘛?:lol

原帖由 凝雨云 于 2009-3-7 13:03 发表
    你敢干嘛?:lol

你说干嘛?:lol

Obama's New Homeowner's Bailout Plan

Hopefully there's good news wedding invitations  for struggling homeowners from President Barack Obama's new wedding dresses plan to try to stem the cheap wedding invitations rapidly growing number of home foreclosures in this country.bridesmaid dresses The plan of course does not help every homeowner in need but the plan is a very positive step in the  right direction toward attempting wedding invitations to stabilize a rapidly declining real estate market.